Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ

Τετάρτη, 1-3-2017
της Βασιλικής Φούζα, Β3
Μοιραίο τέλος βρήκαν τέσσερις άνθρωποι μεταξύ αυτών και ένα παιδί τριών ετών το μεσημέρι της Κυριακής στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, όταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα συγκρούστηκε ένα σπορ αυτοκίνητο μεγάλης ταχύτητας με το σταθμευμένο αυτοκίνητο της οικογένειας, όπου βρίσκονταν η μητέρα με το παιδί της.
Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια είχε ως προορισμό το πατρικό τους στην Πτολεμαΐδα για την διαμονή τους την καθαρά Δευτέρα όταν απρόσμενα η μοίρα τους άλλαξε τα σχέδια.
Συντετριμμένος είναι ο πατέρας της οικογένειας αλλά και οι συγγενείς των δύο νεαρών αντρών που επέβαιναν στο σπορ αυτοκίνητοι. Αλλά και το Πανελλήνιο μετά από το τραγικό αυτό συμβάν είμαστε ανήμποροι να πιστέψουμε τι πραγματικά έχει συμβεί. Πώς τόσο απρόσμενα τέσσερις νέες ψυχές έφυγαν από λάθος ή και απροσεξία που όμως κάτι τόσο μικρό τους στοίχισε την ζωή . Όπως αναφέρεται και στην πηγή του star.gr τρεις από τις τέσσερις σωρούς ήταν απανθρακωμένες ενώ σήμερα τελέσθηκε η κηδεία της μητέρας και του άτυχου τρίχρονου στο ίδιο φέρετρο αγκαλιά, όπως επιθυμούσε ο άτυχος πατέρας.

Από την μεριά μας ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων και από εδώ και στο εξής τέτοιες ειδήσεις να είναι όσο το δυνατόν πιο σπάνιες.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε:
troxaioy-htan-apanthrakwmenes