Κυριακή 30 Απριλίου 2017

To Erasmus+ μας παρουσιάζει!

Την  Πέμπτη 30 και την Παρασκευή 31 Μαρτίου η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης  Κορινθίας  διοργάνωσε εκδήλωση παρουσίασης των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Λυκείου Κορίνθου.
Από αυτή την εξαιρετική εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει η παρουσίαση του προγράμματός μας που διανύει το δεύτερο χρόνο του και φτάνει προς την ολοκλήρωσή του.
Δεδομένου πως  σχεδόν όλοι οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα απουσίαζαν σε εκπαιδευτική εξόρμηση στη Θεσσαλονίκη, την παρουσίαση ανέλαβαν να κάνουν οι «βετεράνοι» του προγράμματος  Κωνσταντίνος Αναγνωστάκης, Αντωνία Γρέμη-Λιαδή, και Παύλος Πούλος. Μαθητές της Γ Λυκείου και οι τρεις, πρόθυμα θυσίασαν  ένα πρωινό  από τον πολύτιμο χρόνο μελέτης τους για να μιλήσουν για τη μοναδική εμπειρία της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα.
 Μετά από μια μικρή εισαγωγή από τη συντονίστρια  του Erasmus­+ στο Λύκειο Βέλου κ. Ελένη Κραβαρίτη,  οι μαθητές  πήραν το λόγο μιλώντας για  τους στόχους του προγράμματος και  με ενθουσιασμό παρουσίασαν τις πιο σημαντικές στιγμές από τις συναντήσεις στις έξι συμμετέχουσες  χώρες.
Τέλος, η μαθήτρια Αντωνία Γκρέμη –Λιαδή έκλεισε την παρουσίαση με ένα μικρό αλλά συναισθηματικά φορτισμένο κείμενο, ευχόμενη όλοι οι μαθητές να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν κάποια στιγμή σε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα και να βιώσουν τις μοναδικές εμπειρίες που έχει να προσφέρει.
Ευχαριστούμε το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΔΕ Κορινθίας  και την κ. Αναστασία Τσαπάλου για την πρόσκληση σε αυτή την όμορφη εκδήλωση.